2015. október 17., szombat

Gesztenyés-aszalt szilvás süti




Hozzávalók:

  • 125 g gesztenyeliszt
  • 20 g kókuszliszt
  • 2 tojás
  • 1 púpos evőkanál eritrit
  • 1 kiskanál vanília esszencia
  • 1 mokkáskanál rum esszencia
  • 1 mokkáskanál szódabikarbóna
  • 25 ml kókuszolaj
  • 125 ml víz
  • ízlés szerinti mennyiségű aszalt szilva
Mindent keverjünk össze mixerrel, legvégül keverjük bele az aszalt szilvát. Nekem elég folyós lett a tészta, kicsit féltem is, hogyan fog szépen megsülni, de nagyon jó lett az állaga és az íze is.
 180 fokra felmelegített sütőben süssük, addig, amíg a közepe is átsül - fogpiszkálóval vagy villával ellenőrizzük.

1 megjegyzés:

  1. I would recommend anyone to take a look at this. I feel it’s just a steal. It really is one of the best paleo recipe books we’ve come across!
    This blog is a great blog and great knowledge . I think it would be even better if it joined with knowledge in this blog .
    I suggest you follow this link to the video to guide you. THE PALEO GRUBS BOOK

    VálaszTörlés