Tartottam attól, hogy túl kókuszos lesz a tészta a kókuszliszttől és az őrölt kókuszreszeléktől, de ez valami durván fincsi dolog lett... Mindenképpen fogom még használni más feltéttel is!!!
Hozzávalók a tésztához:
- 2 púpos evőkanál kókuszliszt
- 2 púpos evőkanál őrölt kókuszreszelék
- 1 evőkanál útifűmaghéj
- 1 dl olaj
- csipet só
- 1 dl víz
Töltelék:
- 5-6 alma, megpucolva, felkockázva
- 1 evőkanál eritrit
- 1 kiskanál fahéj
- 1/2 citrom leve
- csipetnyi só
A tésztához a hozzávalókat összekeverjük. Száraznak fog tűnni, de akkor a jó. Kézzel belelapítgatjuk a sütőformánkba és 15 percre betesszük a sütőbe sülni, 180 fokra.
Közben az almákat minden egyéb töltelék-hozzávalóval feltesszük annyi vízben főni, ami éppen hogy ellepi. Amikor puha az alma, levesszük, ha túl sok a leve egy kicsit leöntünk belőle, majd ráöntjük a sütőből kivett elősütött tésztánkra és visszatesszük így együtt sülni, amíg a tészta széle meg nem barnul.
Nekem nagggggyon bejött, pedig nem vagyok egy nagy kókuszrajongó.
I would recommend anyone to take a look at this. I feel it’s just a steal. It really is one of the best paleo recipe books we’ve come across!
VálaszTörlésThis blog is a great blog and great knowledge . I think it would be even better if it joined with knowledge in this blog .
I suggest you follow this link to the video to guide you. THE PALEO GRUBS BOOK