2013. augusztus 8., csütörtök

Sült paradicsom





Hozzávalók:


  • 3-4 darab paradicsom
  • 2 darab vöröshagyma
  • Balzsamecet
  • Kakukkfű
  • Olívaolaj
  • Só, bors
A kockára vagdosott hagymát olívaolajon addig pirítjuk, amíg üveges nem lesz, teszünk rá kakukkfüvet, majd az egészet egy üvegedénybe öntjük, megsózzuk a tetejét. A karikákra szeletelt paradicsomot sózás után egy kicsit állni hagyjuk, majd a levét leöntjük róla és csak ezután pakoljuk rá a hagymára. Ismét jön egy kis kakukkfű, só és bors végül olívaolajat és egy kis balzsamecetet öntünk rá.
200 fokra felmelegített sütőbe tesszük és 15 percig sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése