Hogy miért vagány? Háááááát, olyan hozzávalókat vegyítettem, amikkel régen nem mertem volna próbálkozni... Amszterdamban ettem hasonló salátát és nekem nagyon bejött, hogy a sós, zöldségsalátába édes gyümölcsöt csempésztek. Tudom, hogy ez nem újdonság, de én most próbáltam ki házilag először...
Hozzávalók:
- 1 szál újhagyma, felkarikázva
- 1 paradicsom, felkockázva
- 3 szelet aszalt paradicsom, széttépkedve
- 1 evőkanálnyi goji bogyó
- 1 evőkanálnyi fenyőmag
- 2 marék friss, tépett vegyes saláta
- extra szűz olívaolaj
- 1 szem aszalt füge, apróra kockázva
- 1 szelet fekete erdei sonka, apróra kockázva
- 1 evőkanál parmezán sajt
- 1 retek, felkarikázva
- 3-4 szem mandula, széttörve
- citrom leve frissen facsarva
Az összes fenti hozzávalót összekevertem és hagytam a salátát fél órát állni, hogy összeérjenek az ízek!
Mennyei!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése