A többieknek hagyományos bundáskenyeret sütöttem és hááááát az illatok igencsak nagy hatással voltak rám... Kattogott az agyam, hogy én kevés melóval hogyan készíthetnék magamnak bundáskenyeret. Íme:
- 1 tojás
- 1 marék reszelt sajt
- 1 evőkanál szezámmag liszt
- 1 evőkanál őrölt mandula
- só
- olívaolaj
Az olívaolajon kívül minden hozzávalót alaposan elkeverünk. Egy ragacsos masszát kapunk, amit a felforrósított, viszonylag bő olajban ellapítgatunk. Addig sütjük, amíg pirosodni nem kezd...
Nem, hogy finom, egyszerűen mesééééééééés
Én májkrémmel ettem és eszméletlen jó volt...
Isteni volt!!! Köszönjük a sok-sok fincsi receptet. Mindig alapként használom őket, s teszem hozzá a magam sütnivalóját..:o) Itt is tápiókával meg napraforgóliszttel helyettesítettem...simán eladtam a gyerekeknek, hogy bundás kenyér! Finomabb, mint az eredeti! Kösziiiii!!!!
VálaszTörlésNagyon örülök!
Törlés