Hozzávalók:
- 2 tojás
- 10 dkg vaj
- 18 dkg zabpehely őrölve vagy mandulaliszt
- fél zacskó sütőpor
- 2 banán, villával összetörve
- fahéj
- 12 dkg eritrit
A sütőt 170 fokra előmelegítjük.
A vajat és az eritritet mixerrel alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojást, az áttört banán, fahéjat, sütőport és végül az őrölt zabpelyhet vagy mandulalisztet is.
Nem tudom pontosan mennyi ideig sütöttem, de a közepe lassan sült át, így a széle egy kicsit pirosra sült, mire középen is a fogpiszkálópróbával jónak találtam.
Mindenképpen meg kell várni, hogy kihűljön, legalább négy órát hagyjuk állni. Kókusztejszínes habbal és lekvárral is nagyon finom és laktató.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése