2014. december 24., szerda

Banános piskóta






Hozzávalók:
  • 2 tojás
  • 10 dkg vaj
  • 18 dkg zabpehely őrölve vagy mandulaliszt
  • fél zacskó sütőpor
  • 2 banán, villával összetörve
  • fahéj
  • 12 dkg eritrit

A sütőt 170 fokra előmelegítjük.

A vajat és az eritritet mixerrel alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojást, az áttört banán, fahéjat, sütőport és végül az őrölt zabpelyhet vagy mandulalisztet is.
Nem tudom pontosan mennyi ideig sütöttem, de a közepe lassan sült át, így a széle egy kicsit pirosra sült, mire középen is a fogpiszkálópróbával jónak találtam.
Mindenképpen meg kell várni, hogy kihűljön, legalább négy órát hagyjuk állni. Kókusztejszínes habbal és lekvárral is nagyon finom és laktató.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése