Hozzávalók:
- 3 tojás
- 3 púpos evőkanál xilit
- 1 kiskanál vanília esszencia
- 2 púpos evőkanál gesztenye liszt
- 2 púpos evőkanál mandula liszt
- 2 dl kókusztejszín
- Csipet só
A tojások sárgáját a 3 evőkanál xilittel jóóó sokáig mixereljük, , majd fokozatosan adagoljuk hozzá a lisztet, vanília esszenciát és a kókusztejszínt. Ezután a tojásfehérjét a csipetnyi sóval kemény habbá felverjük és nagyon óvatosan hozzákeverjük a tésztához. Papírral bélelt vagy kivajazott tepsibe öntjük a masszát, a tetejére pedig ízlés szerinti mennyiségű meggyet teszünk - én sokat tettem, legalább 6-7 nagy marékkal.
180 fokra felmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a széle elválik tepsi szélétől, illetve a közepét is megfelelőnek találjuk villaszúrással :):):)
Akkor a legjobb, amikor kihűl teljesen...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése