Hozzávalók:
- 4 evőkanál gesztenyeliszt
- 3 evőkanál mandula liszt
- 2 dl kókusztejszín
- 3 tojás
- Csapott kiskanál sütőpor
- 3 evőkanál kókuszzsír
- 2 evőkanál xilit
Mixerrel minden hozzávalót összedolgozunk, majd kiskanállal a fánksütőbe adagoljuk a tésztát. Felnyitással ellenőrizzük, hogy elkészült e, pont úgy, mint a gofrisütő esetében. Nekem azok ízlettek jobban, amiket tovább sütöttem és a szél ropogósra sült.
Szilvalekvárral valami álom...
Mesül szendvics sütőben is, ha nincs fánk sütőm? :)
VálaszTörlésSzerkezetileg egyforma a két gép, egyiken sincs erőségi fokozat, úgyhogy igen!
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésBeleragadt a szendvics sütőbe! :D Úgyhogy lapótyákat sütöttem belőle. De nagyon finom!! :) Bögrében is kipróbáltam, ott is megsül! Még a nem paleo-s párom is rájárt! :)
VálaszTörlésDe legalább finom volt :)
Törlés