Hozzávalók:
- 1 dl olaj
- 5 evőkanál eritrit
- 5 db tojás
- 4 evőkanál őrölt zabpehely
- 4 evőkanál őrölt kókuszreszelék
- 1 evőkanál útifűmaghéj
Töltelék:
- 5 alma, lereszelve
- 4 evőkanál eritrit
- fahéj
A tésztához valókat alaposan összekeverjük. Nekem eléggé folyékony lett a tésztám, de a végén njól sült ki a dolog :)
A tészta felét egy kivajazott tepsibe öntjük, arra rátesszük az eritrittel és fahéjjal összekevert almát, majd a tetejére jön a tészta másik fele.
180 fokra felmelegített sütőbe tesszük és addig sütjük, amíg egyrészt aranybarna nem lesz, másrészt a közepét, villa ellenőrzéssel megfelelőnek nem találjuk.
Nagyon finom, de én úgy éreztem, még több almát is elbírt volna a tészta...
Nagyon finom, de én úgy éreztem, még több almát is elbírt volna a tészta...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése