Hozzávalók:
- 125 g gesztenyeliszt
- 20 g kókuszliszt
- 2 tojás
- 1 púpos evőkanál eritrit
- 1 kiskanál vanília esszencia
- 1 mokkáskanál rum esszencia
- 1 mokkáskanál szódabikarbóna
- 25 ml kókuszolaj
- 125 ml víz
- ízlés szerinti mennyiségű aszalt szilva
Mindent keverjünk össze mixerrel, legvégül keverjük bele az aszalt szilvát. Nekem elég folyós lett a tészta, kicsit féltem is, hogyan fog szépen megsülni, de nagyon jó lett az állaga és az íze is.
180 fokra felmelegített sütőben süssük, addig, amíg a közepe is átsül - fogpiszkálóval vagy villával ellenőrizzük.
I would recommend anyone to take a look at this. I feel it’s just a steal. It really is one of the best paleo recipe books we’ve come across!
VálaszTörlésThis blog is a great blog and great knowledge . I think it would be even better if it joined with knowledge in this blog .
I suggest you follow this link to the video to guide you. THE PALEO GRUBS BOOK