2020. január 1., szerda
Gesztenyés-kókuszos keksz
Hozzávalók:
- 240 gr gesztenyeliszt
- 30 gr chiamag liszt
- 80 gr kókuszliszt
- 3 púpos evőkanál hideg kókuszzsír
- csipet só
- 3 tojás - 100 gr eritrit
- 1/3 kiskanál szódabikarbóna
A sütőt melegítsük elő 170 fokra.
Keverjük össze a hozzávalókat, nedves kézzel formáljunk golyókat, amiket papírral bélelt tepsibe rakunk. Megolajozott aljú pohárral v sütidíszítővel lapítsuk ki a gombócokat és kb 10 percig süssük - épp, h pirosodni kezdjen a szélük.
Én lekvárral összeragasztottam őket 🍪😋😋😋
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése