Hozzávalók:
- 1 nagy pulykamell, félbevágva és alaposan kiklopfolva
- 2 alma, reszelve
- 2 marék aszalt szilva
- 2 tojás
- 1 púpos evőkanál útifűmaghéj
Az almát, aszaltszilvát összekeverjük a tojással és az útifűmaghéjjal. Amennyiben nagyon nagy a pulykamell, növelhető is a töltelék mennyisége. Én azt szeretem, ha minél több a húsban a gyümölcsös töltelék.
Az alaposan kiklopfolt húsra rápakoljuk a tölteléket. Tehetjük papírral bélelt őzgerincformába is, vagy feltekerhetjük és összekötözhetjük - kinek mi a könnyebb.
180 fokra felmelegített sütőbe tesszük és kb. 45 percig sütjük.
180 fokra felmelegített sütőbe tesszük és kb. 45 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése