Valami olaszosra vágytam, ami gyorsan elkészül és este bátran fogyasztható. Na jó, ettem hozzá bulgurt is :):):)
Hozzávalók:
- 1,5 liter paradicsomlé
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 dl víz
- 2 dl kókusztejszín (vagy ki milyet fogyaszt)
- 4 púpos evőkanál reszelt parmezán
- adalékmentes ételízesítő
- 2 evőkanál zúzott fokhagyma (én kb. 7 gerezdet használtam fel)
- só
- bors
- szárított baszalikom
A paradicsomlevet, az olajat, a vizet és a fokhagymát egy lábasba öntjük és ételízesítővel megszórjuk. Forraljuk fel, majd vegyük le a hőfokot és további 4-5 percig főzzük lefedve. Ezután mehet bele a tejszín és a parmezán is. Keverjük csomómentesre és adjuk hozzá a sót/borsot, valamint a bazsalikomot is. Így együtt főzzük további 15 percet és már fogyasztható is!
Nagyon finom magában is, de én szedtem bele bulgurt, mint levestésztát. Jó!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése