Az őszibarack, körte és szilvakavalkád idején magam sem értem miért éppen banános dolgokat készítek... :)
Hozzávalók:
- 2 érett banán
- 2 evőkanál kókuszliszt
- fahéj
- szerecsendió
- 1 db tojás
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk. Amennyiben nagyon száraznak találnánk a masszát, egy ici-picit kókusztejszínt is adhatunk hozzá...
Kis gombócokat formázunk, amit ellapítgatva felhevített kókuszolajban ropogósra sütünk.
Szilvalekvárral a legjobb!
Életem első paleo süteményének készült, de sajnos nem sikerült. :( Nem állt össze a tészta végig folyós maradt, nem tudom hol ronthattam el. :(
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésSzia! Nekem is egy ragacsos massza volt, de a forró olajba téve az alja megkérgesedik és onnantól már könnyen megfordítható. Azt furcsállom, hogy folyós maradt, mert a két banán mellett csak a tojás adna hozzá 'folyadékot'... Ilyen esetben egy csapott kiskanál útifűmaghéjat kell hozzáadni, egy kis időre félretenni állni, és máris egy összeállt masszát kapsz...
TörlésRemélem azért még próbálkozol!
Szép napot!