Hozzávalók:
- 1 nagy marék datolya, apróra vagdosva
- 1 tojás
- 3 evőkanál szezámliszt
- 3 evőkanál kókuszliszt
- 1 kiskanál sütőpor
- fahéj
- szerecsendió
- friss gyömbér, reszelve
- 1 evőkanál vanília esszencia
- 1 dl olívaolaj
- cukormentes csokidarabok
Mindent alaposan összedolgozunk. Nekem nagyon száraz lett a tésztám, így adtam hozzá még kókusztejszínt is. Gombócokat fromáltam a tésztából, majd ellapítgattam őket egy papírral bélelt tepsiben. 170 fokon sütöttem, amíg a széle épp, hogy pirosodni kezdett.
Aki a száraz kekszeket nem szereti, ne készítse el :)
Aki a száraz kekszeket nem szereti, ne készítse el :)
Sütés előtt |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése