Nevetek saját magamon - nincs két napja, amikor azt írtam, hogy mostanság nem készítek édességet, hiszen inkább eszem zöldséges ételeket, erre mi történik?!? Azóta minden reggel arra ébredek, hogy valami édesre vágyom 😊😊😊 Tessék neked hitelesség !!! :):):)
Mindenesetre ez a desszert (is) jól esett... Ez azt hiszem a legelső olyan csészesüti, ami tényleg nagyon-nagyon jól sikerült - piskótás lett, az édessége is megfelelő volt... Ezt még más lekvárokkal is ki fogom próbálni!!!
Hozzávalók:
- 2 evőkanál mandula liszt
- 1 púpos evőkanál nyílgyökérliszt
- 2 evőkanál eritrit
- negyed kiskanál sütőpor
- 1 kiskanál vanília esszencia
- 1 evőkanál kókuszzsír
- csipet só
- 2 evőkanál cukormentes lekvár (én anyukám házi eperlekvárját tettem bele)
A lekváron kívül minden összekeverünk egy kis tálkában, majd belekanalazzuk egy csészébe, a tetejére tesszük a két evőkanál lekvárt (sütés alatt az aljára süllyed a lekvár) és 900 watton másfél percig "sütjük".
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése