Amióta megérkezett a sült-gesztenye szezon, valahogy észrevétlenül felszaladt két kiló felesleg :) Gondoltam, kicsit diétásabbra kellene venni az elkövetkező néhány napot...
Hozzávalók:
- 2 kisebb padlizsán, felkockázva
- 3 paradicsom, nagyobb darabokra felvagdosva
- parmezán
- olívaolaj
- só
- bors
Sütés előtt |
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
Egy nagy tálban összekeverjük a padlizsánt és a paradicsomot, jó alaposan meglocsoljuk olívaolajjal, majd egy papírral bélelt tepsin szétterítjük és addig sütjük, amíg a padlizsánkockák szélei barnulni nem kezdenek. Akkor kivesszük a sütőből és bőségesen megszórjuk parmezánnal, visszatesszük a sütőbe és és addig sütjük, amíg a parmezán is egy kicsit megolvad, megsül.
Ez melegen isteni, de amikor kihűl, akkor túl puhává válik az egész. Szóval melegen és azonnal :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése