Hozzávalók:
- 70-80 dkg pulykamell, felkockázva
- 1 fej brokkoli, rózsáira tépkedve
- 2 dl kókusztejszín
- bors
- só
- 4 evőkanál parmezán
- 3 tojás
- 1 gerezd fokhagyma
- 1/2 vöröshagyma, felkockázva
- 2-3 evőkanál víz
A brokkolit vízben feltesszük főni - épp csak annyira főzzük meg, hogy ne legyen nyersen ropogós.
A húst olívaolajon, sózva-borsozva puhára pároljuk.
Amikor a fentiek elkészülnek, a brokkoliról leöntjük a vizet, majd egy másik tálban minden egyéb hozzávalót alaposan összekeverünk - a kókusztejszínt, parmezánt, tojást a fokhagymával és vöröshagymával, vízzel. Itt ellenőrizzük a fűszerezést, ha kell, pótoljuk a sót, borsot. Ezt a keveréket a hússal és a brokkolival összekeverjük és beleöntjük egy kivajazott tepsibe.
180 fokra felmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tojásosegyveleg elkezd barnulni.
Mennyei...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése