Hozzávalók:
- Fél kiló szilva, felszeletelve - én minden szilvát négybe vágtam
- 2 púpos evőkanál kókuszliszt
- 4 evőkanál kókuszreszelék, őrölve
- 3+2 evőkanál eritrit
- Fahéj
- 10 dkg puha vaj
- Fél citrom leve
A szilvákat elkeverjük cukorral, ízlés szerinti mennyiségű fahéjjal és a fél citrom levével. Kivajazott tepsi aljára helyezzük, elegyengetve.
Ezután a kókuszlisztet összekeverjük az őrölt kókuszreszerlékkel, 2 evőkanál eritrittel és a puha vajjal. Alaposasn eldolgozzuk, majd a szilva teterjén eloszlatjuk a masszát, ami inkább morzsálódós állagú.
160 fokra felmelegített sütőbe helyezzük és addig sütjük, amíg barnulni nem kezd a tészta, a szilva pedig levet ereszt és 'lekvárosodni' nem kezd. Ez nekem kb. 45 perc volt, de ez persze sütőfüggő is....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése