Hozzávalók: - 1 nagy vöröshagyma, apróra kockázva
- kb 70 dkg csirkemell, felkockázva
- 1 nagy gerezd zúzott fokhagyma
- 0.4 dl balzsamecet
- 1 evőkanál méz
- bazsalikom
- só
- bors
- 1 üveg cukormentes őszibarack befőtt, vèkonyra szeletelve
- 1 konzerv felkockázott, héjmentes paradicsom
- Olívaolaj
A hagymát üvegesre pirítjuk olívaolajon . Rádobjuk a húst. Addig pirítjuk, amíg kifehéredik hús és elfő a leve. Akkor mehet rá a fokhagyma, majd a balzsamecet és a méz. Együtt főzzük 3-4 percig és fűszerezzük sóval, borssal és bazsalikommal.
Dobjuk rá a barackot, valamint a paradicsomot és lefedve főzzük 20 percig.
- kb 70 dkg csirkemell, felkockázva
- 1 nagy gerezd zúzott fokhagyma
- 0.4 dl balzsamecet
- 1 evőkanál méz
- bazsalikom
- só
- bors
- 1 üveg cukormentes őszibarack befőtt, vèkonyra szeletelve
- 1 konzerv felkockázott, héjmentes paradicsom
- Olívaolaj
A hagymát üvegesre pirítjuk olívaolajon . Rádobjuk a húst. Addig pirítjuk, amíg kifehéredik hús és elfő a leve. Akkor mehet rá a fokhagyma, majd a balzsamecet és a méz. Együtt főzzük 3-4 percig és fűszerezzük sóval, borssal és bazsalikommal.
Dobjuk rá a barackot, valamint a paradicsomot és lefedve főzzük 20 percig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése