hozzávalók
125 g puha vaj
125 g xilit
1 tojás
1 tk vanília aroma
rum
110 g zabpehely
120 g mandula
40 g őrölt mogyoró
0,5 tk sütőpor
150 g étcsokoládé
elkészítés
1. A csokit fél centis darabkákra vágjuk.
2. A vajat a cukorral habosra keverjük.
3. A hozzávalókat összekeverjük, és teáskanálnyi halmokat rakunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe - én a sütőpapírra is szoktam egy kis vajat tenni, nem szeretem ha a sütik a papírhoz ragadnak. A halmokat lelapítjuk a tenyerünkkel.
4. Előmelegített sütőben megsütjük a kekszeket.
rum
110 g zabpehely
120 g mandula
40 g őrölt mogyoró
0,5 tk sütőpor
150 g étcsokoládé
elkészítés
1. A csokit fél centis darabkákra vágjuk.
2. A vajat a cukorral habosra keverjük.
3. A hozzávalókat összekeverjük, és teáskanálnyi halmokat rakunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe - én a sütőpapírra is szoktam egy kis vajat tenni, nem szeretem ha a sütik a papírhoz ragadnak. A halmokat lelapítjuk a tenyerünkkel.
4. Előmelegített sütőben megsütjük a kekszeket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése