Hozzávalók
16 dkg őrölt mandula
1 csomag Natúr, cukormentes gesztenyemassza
3 kanál méz vagy xilit
4 tojás
málna
A tojást a xilittel jól kikeverjük, a tojásfehérjét felverjük, majd a tojássárgájához hozzáadjuk az őrölt mandulát, a lereszelt gesztenyemasszát, majd végül a tojásfehérjét. Kivajazott muffinformába adagoljuk, és 7-8 szem málnát mindegyikbe belenyomkodunk. Én csak a tetejére tettem négy szemet, az kevésnek bizonyult, és jó a tésztába belenyomkodni mélyebbre a gyümölcsöt. 175 fokon érdemes sütni, kb 30-40 percig, épp hogy egy picit rózsaszínesedjenek a teteje, vagy a széle.
málna
A tojást a xilittel jól kikeverjük, a tojásfehérjét felverjük, majd a tojássárgájához hozzáadjuk az őrölt mandulát, a lereszelt gesztenyemasszát, majd végül a tojásfehérjét. Kivajazott muffinformába adagoljuk, és 7-8 szem málnát mindegyikbe belenyomkodunk. Én csak a tetejére tettem négy szemet, az kevésnek bizonyult, és jó a tésztába belenyomkodni mélyebbre a gyümölcsöt. 175 fokon érdemes sütni, kb 30-40 percig, épp hogy egy picit rózsaszínesedjenek a teteje, vagy a széle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése