És ismét egy finomság, amit nem én készítettem ugyan, de annál nagyobb étvággyal fogyasztottam... Tényleg nagyon finom...
Hozzávalók:
- 35-40 dkg darált pulykamell
- 25 dkg csirkemáj
- 1 tojás
- 1.5 dl kókusztejszín
- 0.5 dl konyak
- só
- bors
- 1 vöröshagyma, finomra reszelve
A húsokat és a májat tálas mixerben pépesre darálunk, mindig keveset téve a mixerbe, hogy tudja forgatni a húst.
Ezután minden hozzávalót jól összekeverünk egy nagy tálban, úgy, hogy egy nagyon selymes masszát kapjunk.
A sütőformát kibéleljük sütőpapírral és belekanalazzuk a masszát. A formánkat vízzel töltött tepsibe állítjuk, majd két órán át gőzöljük 160-170 fokos sütőben.
Amikor elkészül, leöntjük róla a keletkező folyadékot - ha esetleg van, és hagyjuk a formában kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése