2019. december 20., péntek
Hagymás-tejszínes lazacmártás, barna rizs körettel
Hozzávalók: - 60 dkg friss lazac, csíkokra szeletelve
- 1 kiskanál citromlé
- só
- bors
- bazsalikom
- petrezselyem
- 2 vöröshagyma felkockázva
- 2 csomag ùjhagyma fehér része, felkarikázva
- olívaolaj
- 2 dl rizstejszín
- 4 ek parmezán
A kétféle hagymàt alacsony hőfokon nagyon puhára pároljuk. Közben sózzuk, borsozzuk.
Ezután adjuk hozzá a lazac csíkokat és addig süssük, amíg a hús világos rózsaszín nem lesz - ez kb 4-5 perc.
Mehet bele a tejszín, a parmezán, a citrom és a fűszerek. Forraljunk egyet rajta és már kész is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése