2019. december 20., péntek
Rizstejszínben sült èdesburgonya
Hozzàvalòk:
- 2 nagy èdesburgonya, vèkonyra felkarikàzva
- 3 dl rizstejszín
- só
- bors - olívaolaj
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
A felszeletelt krumplit egy tàlban meglocsoljuk olívaolajjal, sòzzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymàt. Alaposan àtkeverjük az egèszet, majd egy magas falú tepsibe öntjük. Meglocsoljuk a rizstejszínnel ès 180 fokra felmelegített sütőben sütjük, 20 perc elteltèvel àtkeverjük, hogy minden krumpliszelet rizstejszínes legyen. Tovàbbi tíz percig sütjük, ezutàn lègkeverèsre àllìtjuk a sütőt ès pirosodàsig hagyjuk benn a krumplit.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése