2019. december 20., péntek
Kakukkfüves, paradicsomos tonhalmàrtàs parmezánnal
Hozzàvalòk:
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 4 paradicsom, apròra kockázva
- 1 marèk fekete olajbogyò, felkarikázva
- 2 konzerv tonhal, lecsepegtetve
- csilli pehely
- bors
- kakukkfű
- 3-4 evőkanàl reszelt parmezán
Oici olívaolajon lefedve pàroljuk meg a fokhagymàt, paradicsomot, chillit, kakukkfüvet ès az olajbogyòt.
Amikor a paradicsom összeesik, mehet rà a tonhal ès a bors. 3-4 perc utàn adjuk hozzà a parmezánt ès màr kèsz is.
Rizzsel, paleo v egyèb tésztàval (is) isteni!!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése