Hozzávalók:
- 60 dkg pulykamell, felkockázva
- 1 piros paprika
- 2 tv paprika
- 3 közepes paradicsom
- Fél kiskanál őrölt koriander
- 2 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- Csapott kiskanál őrölt kömény
- Olívaolaj
- Só, bors
- Víz
Az olívaolajra rádobjuk a hagymát, üvegesre pirítjuk, majd rádobjuk a fűszereket (nekem szemes korianderem volt, amit Sacikám a rézmozsárban aprított meg), a húst és magas hőfokon 8-10 percig pirítjuk őket együtt. Azután hozzáadjuk a paprikát és felöntjük két dl vízzel és közepes hőfokon addig pároljuk, amíg a hús megpuhul. Akkor adjuk csak hozzá a paradicsomot, és még kb. Három percig együtt pároljuk. Ellenőrizzük a fűszerezést.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése