Hozzávalók:
- 50 dkg darált pulykamell
- 2 tojás
- só, bors
- 2 gerezd fokhagyma
- kb. 1 pohár parmezán
- kb. 1 pohár őrölt mandula
- vaj
Azért nem tudok megadni pontos mennyiséget a mandulából meg a parmezánból, mert lassan adagoltam mindkettőt, amíg olyan fasírtos állaga nem lett az egész masszának... Kivajaztam egy tepsit, arra ráhelyeztem a pogácsaszerűre formázott fasírtokat és mindegyik tetejére egy darab vajat tettem, hogy ne száradjon ki a teteje. Addig sütöttem, amíg az alja el nem kezdett pirulni, akkor lapáttal megfordítottam őket és megint csak addig sütöttem, amíg alul piros nem lett. Sok darab lett ebből a mennyiségből, de annyira ízlett az egész családnak, hogy mind egy szálig elfogyott!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése