Hozzávalók:
- 1 nagy alma
- 1 pohár őrölt mandula
- 2 tojás
- csipetnyi só
- fél kiskanál fahéj
- 2 evőkanál víz
- 1-2 evőkanál méz
- sütéshez vaj vagy kókuszolaj
Az almákat mosás után keresztben felszeleteljük, majd pogácsa szaggatóval kivájjuk a közepét.
Közben a tojást felverjük a vízzel, hozzáadjuk a mézet. A mandulát összekeverjük a sóval és a fahéjjal, majd a tojásos keveréket hozzákeverjük.
A vajat felhevítjük, az almákat alaposan megmártogatjuk a tésztában, majd a zsiradékba tesszük és mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Fahéjjal, porcukorral (xilit) még extra megszórhatjuk, miután elkészültek. Naggggggyon brutttál finom!!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése