Hozzávalók:
- 30 dkg gomba, felszeletelve
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 25 dkg friss spenót
- 3 szelet apró kockára vagdalt, pirított szalonna
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- 1 kanál borecet
- só
- bors
- vaj
A hagymát a vajon megpároljuk, hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, amíg elfő a gomba leve. Akkor hozzáadjuk a fokhagymát és sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük. Ezután fokozatosan - mindig egy maréknyi - spenótot hozzáadunk a gombás hagymához, majd amikor már mindent hozzáadagoltunk, beleöntjük az ecetet, újra fűszerezzük, ha kell, majd levesszük a tűzről. A pirított bacont még a tetejére szórjuk a zsírjával együtt és már kész is!!!
Mi sült pulykamellett ettünk hozzá, a többiek még kiegészítették némi nem paleo sültkrumplival :):):)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése