Hozzávalók:
- 80 dkg kockára vágott pulykamell
- 20 dkg gomba
- 1 nagy vöröshagyma
- 1 nyers paradicsom
- 1 konzerv hámozott paradicsom
- 10 dkg áztatott kesudió
- curry
- 1 csapott kiskanál kurkuma
- bors
- 1 evőkanál citromlé
- só
- 2 evőkanál olívaolaj
A hagymát olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát. Együtt addig pároljuk, amíg a gomba leve elfő. Amikor kész, beleöntjük a turmixgépbe. Hozzáadjuk még a nyers paradicsomot, a hámozott paradicsomot, valamint a kesúdiót (a vizet leöntjük róla), a sót, borsot, kurkumát, curryt, a citromlevet, az olívaolajat és az egészet alaposan összeturmixoljuk. A húst egy mély teflonserpenyőbe tesszük és az összeturmixolt öntetet ráöntjük. Nem jó túl magas hőfokon főzni, mert kibugyog és csapkod a szósz. Kb fél órát főzzük, majd a fűszerezést ellenőrizzük - só, bors, curry.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése