Hozzávalók:
2 szál közepes sárgarépa
2 szál kisebb fehérrépa
2 szelet sütőtök
1 közepes méretű hagyma
2 cm-es darab gyömbér
1/2 piros tv paprika
szerecsendió, bors, só
olívaolaj
Az összes zöldséget megtisztítjuk, majd ízlés szerint felaprítjuk. A gyömbért lereszeljük. Első lépésként a hagymát megdínszteljük az olívaolajon, ehhez hozzáadjuk a paprikát és a gyömbért - nem túl erős fokozaton, nehogy a gyömbér megégjen. Beletesszük a répákat és a sütőtököt is. Egy nagyon kicsit ideig még együtt pároljuk, majd felöntjük vízzel és fűszerezzük az egészet a szerecsendióval, sóval és borssal. Addig főzzük, amíg a répák is megpuhulnak.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése