2017. február 6., hétfő

Avokádós csokikrém




Tudom, nem a legmutatósabb a fotó, amit készítettem, de a kész süti elfogyott, még mielőtt lefotóztam volna... Így csak egy vicces :) csokikrém fotóval tudok szolgálni...

Hozzávalók:

  •  érett, puha avokádó
  •  puha banán, villával áttörve
  •  púpos evőkanál por eritrit
  •  púpos evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • fahéj
Az összes hozzávalót tumixgépben vagy botmixerrel összedolgozzuk, megkóstoljuk elég édes-e, de tehetünk bele akár még rum vagy vanília esszenciát is... Még egyszer összekeverjük és fogyasztható is - önmagában, piskótára kenve, gyümölccsel és mandula forgáccsal vagy ahogy éppen tetszik!
Kétszer készítettem el, egyszer világosabb lett, egyszer meg ilyen sötét... A kakaótól ezek szerint sokban függ a barnasága...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése