2015. február 22., vasárnap

Paleo meggyes-almás





Hozzávalók:
  • 1.5 alma, apróra kockázva
  • 5 db tojás
  • 1 evőkanál karob
  • 2 evőkanál őrölt kókuszreszelék
  • 1 kiskanál vanília esszencia
  • 0.5 dl  olívaolaj
  • 1 evőkanál útifűmaghéj
  • szerecsendió
  • 2 evőkanál őrölt lenmag
  • fahéj
  • egy kiskanál sütőpor
  • meggy


Az öt tojást beleütjük a turmixgépbe, hozzáadjuk az apróra vagdosott almát, olajat és vanília esszenciát, majd jó alaposan összedolgozzuk.
Kiöntjük egy tálba, majd a meggyen kívül minden további hozzávalót belekeverünk. Negyed órát hagyjuk állni az egészet, hogy az útifűmaghéjtól besűrűsödjön a tészta, majd egy szilikonformába vagy kivajazott tepsibe öntjük.
A tetejét tetszés szerinti mennyiségben megszórjuk meggyel.
180 fokra felmelegített sütőben sütjük, amíg a közepe is átsül.
Nagyon finom!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése