2013. március 7., csütörtök

Cukkinis-gombás rántotta



Hozzávalók:


  • 1 cukkini, lereszelve
  • 30 dkg gomba, felszeletelve
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2-3 evőkanál parmezán
  • Bors, só
  • Vaj
  • 8-10 tojás
A cukkinit és a gombát vajon megpároljuk és, amikor a zöldség leve elpárolog, hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymát, borsozzuk. A sóval óvatosan bánjunk, mert a parmezán is elég sós. 
A tojásokat egy külön tányérban felverjük és ráöntjük a zöldségre, majd folyamatosan kavargatjuk, nehogy megégjen a tojás. Hozzáadjuk a parmezánt, ellenőrizzük a fűszerezést és már kész is. 
Olaszos jellege van, nagyon finom és könnyű vacsi. Cukkini fasírt volt hozzá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése