2013. március 3., vasárnap

Kakaós-málnás piskóta






Hozzávalók:


  • 8 púpos evőkanál őrölt mandula
  • 6 evőkanál xilit
  • 6 tojás szétválasztva
  • 1 kiskanál sütőpor
  • 2 evőkanál cukormentes kakaópor
  • Csipet só
  • Málna
A tojást mixerrel összedolgozzuk a xilittel, majd hozzádjuk a sütőport, kakaót, sót,  majd végül a keményre felvert tojásfehérjét.
Amikor a kivajazott tepsibe beleöntjük a tésztát, rádobáljuk a tetszés szerinti mennyiségű málnát.





2 megjegyzés:

  1. Szia Brigi!

    Kipróbáltam a lepényt es ízre isteni lett. Viszont nekem összeesett. 25 percig sütöttek 180 fokon es utána nyitott sütőbe hagytam kicsit mielőtt kivettem. Szépen feljött, majd összeesett. Hogy kellene csinálnom? Köszönöm, Melinda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm... Addig szoktam a piskótàkat sütni, amíg a szèle el nem vàlik a tepsi szèlètől ès közben nem szabad nyitogatni... Szerintem az sem tesz neki jót, ha mèg tovàbb marad benn a tèszta nyitott ajtónál... Üdv. Brigi

      Törlés