2015. április 11., szombat

Paleo mustáros-hagymás gomba



Hozzávalók:
  • 50 dkg gomba, megmosva, félbe vágva
  • 2 nagy vöröshagyma, felszeletelve
  • 5-6 evőkanál cukormentes mustár
  • olívaolaj
  • vaj

Ezt a köretet is, mint a hozzá fogyasztott pljeskavicát, gázgrillen sütöttük, de természetesen teflonos serpenyőben is elkészíthető.
A sütőlapot meglocsoljuk olívaolajjal, illetve rádobunk egy darab vajat, hogy felolvadjon, felhevüljön majd rászedjük erre a gombát és a hagymát. Nagy sistergés mellett elkezd párolódni, sülni, hozzáadjuk a mustárt, a sót és alaposan átkevergetjük. Időnként átforgatva addig sütjük, amíg a hagyma el nem kezd karamellizálódni, finom ropogóssá válni... 
Tükörtojáshoz, sült húshoz egyaránt nagyon illik!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése