2014. április 9., szerda

Gesztenye piskóta




Ez egy nagyon gyors, és nagyon egyszerű piskóta olyan estékre, amikor kevés időnk van vagy nagyon fáradtak vagyunk, de mégis ennénk valami fincsi desszertet...

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 8 dkg xilit
  • 1 evőkanál rum
  • csipet só
  • 1 csomag (25 dkg) natúr gesztenyemassza


A tojásokat a xilittel habosra mixereljük, majd a többi hozzávalót is fokozatosan hozzáadjuk. A tésztát szilikonformába öntjük vagy papírral bélelt tepsibe, majd 170 fokra felmelegített sütőbe toljuk kb. 35-40 percre. Mielőtt kivesszük, ellenőrizzük, hogy a közepe is átsült. Ha megvárjuk, hogy kihűljön, nagyon szépen szeletelhető. Lekvárral, de önmagában is isteni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése