2017. december 4., hétfő

Karfiolos pite




A hétvégén készítettem Karfiol pörköltet, de olyan nagy volt a karfiol, hogy a főtt karfiolnak csak a felét használtam fel. A másik feléből ma készítettem kísérleti jelleggel egy nagyon könnyű, finom pite valamit. :) Annyira bejött, hogy egy ültömben eltüntettem az egészet!!!

Hozzávalók:

  • 1 kisebb karfiol, rózsáira szedve, megfőzve
  • 1 tojás
  • 3-4 nagy marék pamezán
A hozzávalókat összekeverjük, majd alaposan összedolgozzuk és egy kivajazott tepsibe egyengetjük.
180 fokra felmelegített sütőben addig sütjük, amíg szép pirosra nem sül. Tovább is süthettem volna, mert ropogósan szeretem, de az enyémnek most csak a széle lett ropogós. Nagyon siettem kivenni :):):)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése