2017. december 8., péntek

Sertés szűzérmék lecsó-ágyon





Ez nem hogy finom, maga a mennyei eledel!!! Szaftos, ízletes, a hús omlós, a zöldség vajpuha, a fűszerezés tökéletes... Tényleg! Ez az a recept, amit még remélem sokszor elkészít nekem Gabesz - merthogy ezt ő készítette nekem vacsira! Szó szerint degeszre ettem magam, de nem bánom! Ez megérte!!!




hozzávalók / 4 adag



A sütőt melegítsük elő 180 fokra.  
A sertés szűzérme szeleteket sózzuk be, majd a felhevített vaj-olaj kombón süssük meg halvány barnára mindkét oldalán. Szedjük ki egy tányérra és tegyük félre.
A szűzérmék zsiradékára dobjuk rá a lecsózöldségeket és a gyulai kolbászt, fűszerezzük pirospaprikáva, borssal, sóval és őrölt köménnyel, majd főzzük 10 percig.  
Ezután a zöldséget öntsük egy tepsibe, pakoljuk rá a hússzeleteket és a felmelegített sütőben süssük 5 percig. 








                                                                                                 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése