2017. december 8., péntek

Paleo linzer





Ez az, végre! Az eddigi legjobb linzersütim!!! És még a lányoknak is ízlik!!! Ráadásul azt mondták, hogy ez olyan, mint az igazi linzer (ami nem paleo😊) Ez nagy dícséret a részükről (számomra legalábbis :)) Azt hiszem, ezt jónéhányszor el fogom készíteni, főleg, hogy futóversenyre készülök és ilyenkor jóval több süti fogy...

Hozzávalók:

  • 12 dkg mandulaliszt
  • 12 dkg kókuszliszt
  • 2 dkg chiamag liszt
  • 2 tojás
  • 12 dkg eritrit
  • mokkáskanál fahéj
  • csipet só
  • késhegynyi szódabikarbóna
  • 16 dkg folyékony kókuszzsír
  • 1 kiskanál vanília esszencia

A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Mindent alaposan összedolgozunk, majd két sütőpapír közé tesszük a tésztát és 3 mm vastagra kinyújtjuk (mandulaliszttel megszórt nyújtódeszkán is kinyújthatjuk). Kerek formákkal kiszaggatjuk a sütiket, majd sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk ( mehetnek szorosan egymás mellé is, mert nem nőnek meg). 12 percig sütjük. Amikor kihűlnek, tetszés szerinti cukormentes lekvárral megkenjük, összeilleszjtük őket és már kész is. 36 darab süti lett ebből az adagból, vagyis 18 összeragasztott linzer. Kíváncsi vagyok, meddig tart ki... :):):)
Nálunk anyukám eper- és sárgabarcklekvárjával lettek összeragasztva.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése