2017. november 22., szerda

Másfél perces, paleo lekváros csészesüti






Nevetek saját magamon - nincs két napja, amikor azt írtam, hogy mostanság nem készítek édességet, hiszen inkább eszem zöldséges ételeket, erre mi történik?!? Azóta minden reggel arra ébredek, hogy valami édesre vágyom 😊😊😊 Tessék neked hitelesség !!! :):):)
Mindenesetre ez a desszert (is) jól esett... Ez azt hiszem a legelső olyan csészesüti, ami tényleg nagyon-nagyon jól sikerült - piskótás lett, az édessége is megfelelő volt... Ezt még más lekvárokkal is ki fogom próbálni!!!

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál mandula liszt
  • 1 púpos evőkanál nyílgyökérliszt
  • 2 evőkanál eritrit
  • negyed kiskanál sütőpor
  • 1 kiskanál vanília esszencia
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • csipet só
  • 2 evőkanál cukormentes lekvár (én anyukám házi eperlekvárját tettem bele)
A lekváron kívül minden összekeverünk egy kis tálkában, majd belekanalazzuk egy csészébe, a tetejére tesszük a két evőkanál lekvárt (sütés alatt az aljára süllyed a lekvár) és 900 watton másfél percig "sütjük".
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése